Administratiekantoor voor MKB

Slootweg Consultancy is een administratiekantoor gespecialiseerd in het MKB (Midden- en Kleinbedrijf). Vaak zijn onze klanten als starter bij ons gekomen en zijn ze nu, na vele jaren, nog altijd klant.

Ook hebben we veel klanten die bewust gekozen hebben voor een klein kantoor. Bij ons kent u als cliënt de mensen die uw belangen behartigen: u kunt uw boekhouder of adviseur daarom rechtstreeks benaderen. Lees meer over wat wij belangrijk vinden.

Bekijk ons dienstenaanbod

Midden- en Kleinbedrijf (MKB)

Als administratiekantoor voor het MKB bestaat ons klantenbestand doorgaans uit:

  • Zzp’ers: zelfstandigen zonder personeel, vaklui die in hun eentje werken;
  • Eenmanszaken met personeel;
  • Vennootschappen onder firma: collega’s die samenwerken, generaties die samenwerken (senior en junior), man en vrouw die samenwerken;
  • Besloten vennootschappen: een of enkele aandeelhouders zijn samen eigenaar van de onderneming. Het personeelsbestand is bij deze bedrijven vaak wat groter. Enkele van onze klanten hebben circa 35 man in dienst. Zij zijn momenteel onze grootste klanten.

Hoe groot of hoe klein u bent, maakt voor ons niet uit. Wij vinden het een eer om als administratiekantoor voor het MKB te mogen werken.

Ervaring met diverse branches

Ons administratiekantoor heeft ervaring met het voeren van de boekhouding voor diverse branches binnen het MKB. Enkele voorbeelden: aannemers, administratiekantoren (collega’s die onze hulp inroepen), advocaten, agrarische loonbedrijven, architecten, autobedrijven, automatiseerders en ICT-ers, bloemisten, civiel ingenieurs, communicatieadviseurs, detaillisten, fysiotherapeuten, horecabedrijven, houthandels, installatiebedrijven, interim-managers, interieurverzorgers, kappers, kledingwinkels, klus- en onderhoudsbedrijven, kopieerbedrijven, makelaars, pensioen-BV’s, schilders, sportcoaches, stratenmakers, stukadoors, tandartsen, tandprothetici, tapijtenleggers, tuinbouwbedrijven, tuincentra.

Bespreek de mogelijkheden voor uw branche

Boekhouder voor MKB in Zoetermeer e.o.

Onze klanten zijn vooral te vinden in Zoetermeer. Maar ook in de regio: Den Haag, Rotterdam, Benthuizen, Zoeterwoude, Nootdorp. Een enkele keer wonen klanten in het buitenland. Dit zijn meestal mensen die in Nederland klant zijn geworden en die na een verhuizing ons kantoor trouw blijven.

Wij hechten aan een duurzame relatie. Klanten die steeds van kantoor wisselen, zijn duur uit. Iedere verandering brengt immers aanloopkosten met zich mee. Als u tevreden bent over uw huidige kantoor, blijf dan vooral zitten waar u zit. Als u echter, om wat voor reden dan ook, van kantoor zou willen veranderen, kom dan eens langs om kennis te maken. Misschien kunnen wij iets voor u betekenen. Wij zijn u graag van dienst.