Belastingconsulent

Schakel de hulp in van een belastingconsulent zodat u nooit achter de feiten aanloopt! Belastingwetten veranderen voortdurend en daarmee ook het fiscaal advies. De politiek verandert de regels tijdens het spel, maakt de regels onnodig ingewikkeld (b.v. in het kader van ‘belastingvereenvoudiging’) en u wordt geacht een goed verzorgde belastingaangifte in te leveren. En dat terwijl u niet meer belasting wilt betalen dan nodig.

Voor ondernemers en particulieren is dat onbegonnen werk. Zelfs specialisten hebben er een dagtaak aan. Al was het alleen maar om te kijken wat uitspraken van verschillende rechters betekenen voor de praktijk bij hun cliënten.

Vraag een belastingconsulent om hulp

Betaalbaar waar het kan, gespecialiseerd waar nodig

Dankzij onze veeljarige ervaring als belastingconsulent en onze opleiding tot fiscaal econoom kunnen wij u een meer dan oppervlakkig fiscaal advies geven. Als het echt nodig is, maken we gebruik van ons netwerk met specialisten die het naadje van de kous weten over een specifiek onderwerp. Als administratiekantoor zitten wij dus tussen u en de specialisten in.

Natuurlijk kost het inschakelen van specialisten geld. Daarom maken we er alleen gebruik van als het echt nodig is en het advies meer geld oplevert dan het kost. Daarom koos u immers voor ons kantoor: u betaalt alleen voor specialisten wanneer u ze echt nodig heeft. Mocht de belastingdienst uw administratie een keer willen controleren, dan kunt u uiteraard ook rekenen op onze ondersteuning.  

Slootweg Consultancy als belastingconsulent

Bij Slootweg Consultancy bent u in goede handen voor het verkrijgen van belastingadvies. We beschikken over vele jaren ervaring in ons vak, opgedaan bij grote accountantskantoren, belastingadvieskantoren en kleinere administratiekantoren. Wilt u meer weten over Slootweg Consultancy als uw fiscaal adviseur? Neem contact op of maak een afspraak.

info@slootwegconsultancy.nl  079 319 06 87