Boekhouder Zoetermeer

Slootweg Consultancy is uw boekhouder in Zoetermeer. Wij zijn gespecialiseerd in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Vaak zijn onze klanten als starter bij ons gekomen en zijn ze nu, na vele jaren, nog altijd klant. Ook hebben we veel klanten die bewust gekozen hebben voor een klein kantoor. Wij beschikken namelijk over gedegen kennis en vele jaren ervaring in ons vak, maar zijn tegelijkertijd persoonlijk en betaalbaar.

Boekhouding uitbesteden in Zoetermeer

Wilt u uw boekhouding uitbesteden? Wij helpen u graag met de financiële administratie, salarisadministratie, jaarrekeningfiscaal advies, startersbegeleiding, bedrijfsovername en -overdracht en accountantsverklaring.

Financiële administratie

Van het inrichten van de administratie tot tussentijdse rapportages en belastingaangiften. Veel ondernemers zien op tegen de financiële administratie. Het kost veel tijd en het is niet hun hobby. Ze zijn ten slotte geen boekhouder. Schakel onze hulp in, zodat u meer tijd overhoudt voor de kernactiviteiten van uw organisatie.

Administratie uitbesteden

Salarisadministratie

Bij Slootweg Consultancy, uw boekhouder in Zoetermeer, is het uitbesteden van uw salarisadministratie in vertrouwde handen. Dankzij onze goede software en vakmensen kunnen wij u o.a. helpen bij het opstellen van arbeidsovereenkomsten, loonkostenberekeningen, de aangifte loonheffingen en meer!

Meer over salarisadministratie

Jaarrekening

Voor vrijwel iedere onderneming is het opstellen van een jaarrekening verplicht. Een financieel overzicht van het afgelopen boekjaar. Hiervoor heeft u niet altijd een accountant nodig. Als boekhouder kunnen we aan de hand van uw administratie een jaarrekening voor uw onderneming opstellen. 

Meer over de jaarrekening

Belastingconsulent

Dankzij onze veeljarige ervaring en onze opleiding tot fiscaal econoom kunnen wij u gedegen fiscaal advies geven. Indien nodig, maken we hierbij gebruik van ons specialistische netwerk. Dit doen we alleen als het advies meer geld oplevert dan het kost. Met ons als uw boekhouder betaalt u alleen voor specialisten wanneer u ze echt nodig heeft.

Meer over de belastingconsulent

Startersbegeleiding

Denkt u erover na om een bedrijf op te zetten? Bij ons kunt u terecht voor hulp bij het opzetten van uw bedrijf. Van de voorbereidingen tot de daadwerkelijke start van uw onderneming. Daarbij kijken we kritisch naar uw plannen, om teleurstellingen te voorkomen.

Meer over startersbegeleiding

Bedrijfsovername en -overdracht

Soms wilt u niet zelf een onderneming starten, maar liever een bestaand bedrijf kopen. Of er komt juist een moment dat u uw onderneming wilt verkopen. Slootweg Consultancy begeleidt u bij het kopen of verkopen van een bedrijf. Dit doen we door de juiste vragen te stellen en gedegen advies uit te brengen.

Meer over bedrijfsovername en -overdracht

Accountantsverklaring

Niet iedereen is verplicht om de jaarrekening te laten controleren door een accountant. Vaak is het al voldoende als een boekhouder naar de cijfers gekeken heeft. Bent u wel controleplichtig? Dan stellen wij desgewenst een concept-jaarrekening op en laten deze controleren door een accountant uit ons netwerk.

Meer over de accountantsverklaring