Belastingadvies

De belastingwetten veranderen voortdurend en daarmee ook het belastingadvies. De politiek verandert de regels tijdens het spel, maakt de regels onnodig ingewikkeld (b.v. in het kader van ‘belastingvereenvoudiging’) en u wordt geacht een goed verzorgde aangifte in te leveren, terwijl u niet meer belasting wilt betalen dan nodig.

Voor ondernemers en particulieren is dat onbegonnen werk. Zelfs specialisten hebben er een dagtaak aan. Al was het alleen maar om te kijken wat uitspraken van verschillende rechters betekenen voor de praktijk bij hun cliënten.

Ontvang belastingadvies van experts

Betaalbaar waar het kan, gespecialiseerd waar nodig

Dankzij onze veeljarige ervaring en onze opleiding tot fiscaal econoom kunnen wij u een meer dan oppervlakkig belastingadvies geven. Als het echt nodig is, maken we gebruik van ons netwerk met specialisten die het naadje van de kous weten over een bepaald onderwerp. Als administratiekantoor zitten wij dus tussen u en de specialisten in.

Natuurlijk kost het inschakelen van specialisten geld. Daarom maken we er alleen gebruik van als het echt nodig is en het advies meer geld oplevert dan het kost. Daarom koos u immers voor ons kantoor: u betaalt alleen voor specialisten wanneer u ze echt nodig heeft. Mocht de belastingdienst uw administratie een keer willen controleren, dan kunt u uiteraard ook rekenen op onze ondersteuning.  

Slootweg Consultancy als belastingadviseur

Bij Slootweg Consultancy bent u in goede handen voor het verkrijgen van belastingadvies. We beschikken over vele jaren ervaring in ons vak, opgedaan bij grote accountantskantoren, belastingadvieskantoren en kleinere administratiekantoren. Wilt u meer weten over Slootweg Consultancy als uw belastingadviseur? Neem contact op of maak een afspraak.

info@slootwegconsultancy.nl  079 319 06 87