Over onze klanten

Wij zijn gespecialiseerd in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB). Vaak zijn onze klanten als starter bij ons gekomen en zijn ze nu, na vele jaren, nog altijd klant. Ook hebben we veel klanten die bewust gekozen hebben voor een klein kantoor.

Word klant van Slootweg Consultancy

Hoe groot zijn onze klanten?

  • Zzp’ers: zelfstandigen zonder personeel, vaklui die in hun eentje werken;
  • Eenmanszaken met personeel;
  • Vennootschappen onder firma: collega’s die samenwerken, generaties die samenwerken (senior en junior), man en vrouw die samenwerken;
  • Besloten vennootschappen: een of enkele aandeelhouders zijn samen eigenaar van de onderneming. Het personeelsbestand is vaak wat groter en enkele van onze klanten hebben circa 35 man in dienst. Zij zijn momenteel onze grootste klanten.

Hoe groot of hoe klein u bent, maakt voor ons niet uit. Wij vinden het een eer om voor u te mogen werken. 

Met welke branches hebben wij ervaring?

Enkele voorbeelden: aannemers, administratiekantoren (collega’s die onze hulp inroepen), advocaten, agrarische loonbedrijven, architecten, autobedrijven, automatiseerders en ICT-ers, bloemisten, civiel ingenieurs, communicatieadviseurs, detaillisten, fysiotherapeuten, horecabedrijven, houthandels, installatiebedrijven, interim-managers, interieurverzorgers, kappers, kledingwinkels, klus- en onderhoudsbedrijven, kopieerbedrijven, makelaars, pensioen-BV’s, schilders, sportcoaches, stratenmakers, stukadoors, tandartsen, tandprothetici, tapijtenleggers, tuinbouwbedrijven, tuincentra.

Bespreek de mogelijkheden voor uw branche

Waar vindt u onze klanten?

Onze klanten zijn vooral te vinden in Zoetermeer. Maar ook in de regio: Den Haag, Rotterdam, Benthuizen, Zoeterwoude, Nootdorp. Een enkele keer wonen klanten in het buitenland. Dit zijn meestal mensen die in Nederland klant zijn geworden en die na een verhuizing ons kantoor trouw blijven.

Wij hechten aan een duurzame relatie. Klanten die steeds van kantoor wisselen, zijn duur uit. Iedere verandering brengt immers aanloopkosten met zich mee. Als u tevreden bent over uw huidige kantoor, blijf dan vooral zitten waar u zit. Als u echter, om wat voor reden dan ook, van kantoor zou willen veranderen, kom dan eens langs om kennis te maken. Misschien kunnen wij iets voor u betekenen. Wij zijn u graag van dienst.